Návštěvníci vánočních trhů nadělili ústeckému útulku pod stromeček peníze na zimní oblečky a topné desky
Předání šeku. Na snímku místostarosta Karel Karika a vedoucí centra Jaroslava Ježková. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Lidické náměstí – Devět tisíc dvě stě padesát korun, to je částka, kterou vhodili do kasičky pod vánočním stromem na Lidickém náměstí návštěvníci adventních trhů. Peníze putují za opuštěnými čtyřnohými mazlíčky do Centra pro zvířata v nouzi při Zoo Ústí nad Labem.

„Získané finance využijeme na nákup zimních oblečků, dvou topných desek do boudy, abychom měli všechny kotce vytápěné a opuštěná zvířata s námi v klidu přicházející zimu přečkali,“ poděkovala vedoucí centra Jaroslava Ježková.

Skleněnou kasičku pod vánoční strom každoročně umisťuje centrální městský obvod. „Letos byli návštěvníci adventních trhů opravdu štědří. Do kasičky naházeli o dva tisíce dvě padesát korun více než v loňském roce,“ ocenil místostarosta Karel Karika.

JEŽÍŠEK PRO CHLUPATÝ KOŽÍŠEK

Stejně jako v minulých letech i letos probíhá v Centru pro zvířata v nouzi při Zoo Ústí nad Labem akce Ježíšek pro chlupatý kožíšek. „Odstartovali jsme ji ve středu 20. prosince. Rádi v našem centru přivítáme všechny, kteří přijdou potěšit naše pejsky a kočičky. Není vůbec nutné nosit nějaké dárky. Stačí, když přijdou a podpoří nás třeba jen tím, že vezmou nějakého pejska na procházku. Pohyb, kterým se i v tomto zimním čase zahřeje, je pro každého psa dost důležitý,“ doplnila Jaroslava Ježková.

Adventní tradiční Dny otevřených dveří v Centru pro zvířata v nouzi při Zoo Ústí nad Labem probíhají 20. až 23. prosince v době od 10.00 do 15.00 hodin. Na Štědrý den od 10.00 do 12.30 hodin. Více se příznivci ústeckého útulku dozví na http://www.utulek-ul.cz/news.php.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru