Slovan Chabařovice obdaroval děti v nemocnici, pomohl i reprezentant Lüftner
Předání vánočních dárků. Zleva Marie Lulková, Petr Doubek, Karel Král. Autor: FK Slovan Chabařovice
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Fotbalový Slovan Chabařovice a jeho přátelé zpříjemnili Vánoce dětem, které musí svátky trávit v ústecké Masarykově nemocnici. Karel Král za vedení klubu a Petr Doubek za A-mužstvo, hrající I. B třídu, donesli nemocným dětem vánoční dárky od rodičů a fanoušků Slovanu.

„Před několika lety jsme při obnově mládeže začínali s osmi dětmi, teď jich u nás trénuje přes osmdesát. Nejen z fotbalu víme, že zdraví je to nejdůležitější. A když jsme se rozhodli podpořit děti v ústecké nemocnici, mělo to mezi rodiči našich malých fotbalistů a mezi příznivci velký ohlas. Chabařovickým patří díky," vzkázal Karel Král.

Společenské hry malým pacientům zkrátí čas, jednu věnoval i fotbalový reprezentant Michael Lüftner, odchovanec Slovanu Chabařovice a nyní hráč dánského FC Kodaň. Kromě toho děti dostaly i plyšáky a další hračky. „Moc si toho vážíme," potěšilo Marii Lulkovou, vrchní sestru dětské kliniky, která léčí i onkologické pacienty. „Jsem moc rád, že jsme se s paní Lulkovou na této akci domluvili. Věřím, že dárky udělají nemocným dětem radost a vykouzlí jim úsměv na tváři," uvedl Petr Doubek, momentálně zraněný tahoun týmu.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru