Onkologické oddělení Masarykovy nemocnice získalo darem 50 tisíc korun
Foto: Krajská zdravotní
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústecká kapela The Boom, která letos slaví 27. výročí vzniku, uspořádala v sobotu 16. prosince v Domě kultury města Ústí nad Labem tradiční vánoční charitativní koncert.

Generálním partnerem koncertu byla, stejně jako v minulých letech, společnost Adler Czech, a. s., která letos věnovala Onkologickému oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., 50 tisíc Kč.

MUDr. Martina Chodacká, primářka Onkologického oddělení Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., a Nemocnice Chomutov, o. z., uvedla, že veškeré finanční prostředky získané od roku 2013 z benefičních koncertů hudební skupiny The Boom a společnosti Adler jsou využívány ke zlepšování a zpříjemňování interiérů Onkologického oddělení Masarykovy nemocnice Ústí nad Labem jak na lůžkových stanicích, tak v ambulantních prostorech.

„Díky letité finanční podpoře byly nově vybudovány společenské místnosti pro pacienty, pacientská jídelna a byly zakoupeny a nainstalovány ve všech pacientských pokojích velkoplošné televizní přijímače. I nadále budou tyto finanční prostředky využívány k dalšímu vylepšování prostředí pro naše pacienty. Za dlouholetou finanční podporu ústeckého pracoviště onkologie hudební skupině The Boom a firmě Adler velmi děkujeme a velmi si jejich podpory ceníme,“ uvedla MUDr. Martina Chodacká.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru