Díky dobré práci policistů z Krásného Března se ukradené věci vrátily zpátky k majiteli a zloděje čeká trest
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Krásné Březno – Rychlým objasněním vloupání do auta, zajištění odcizených věcí a usvědčení pachatele se mohou pochlubit krásnobřezenští policisté. Díky jejich dobře odvedené práci majitel nepřišel o majetek a pojišťovna ušetřila peníze.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že v noci z pátku na sobotu si pachatel na parkovišti marketu v Krásném Březně vyhlédl vozidlo Iveco, ze kterého následně odcizil skener na snímání čárových kódů balíků a navigaci. „Svým jednáním způsobil škodu kolem 47 tisíc korun. Krásnobřezenským policistům se pachatele podařilo v krátké době vypátrat na základě nalezených odcizených věci, výborné místní znalosti a vytěžení kamerového systému. Vzhledem k tomu, že tento zloděj má na svědomí další rozsáhlou trestnou činnost vloupání do různých objektů, tak byl na něj podán návrh na vzetí do vazby, o kterém v nejbližší době rozhodne soud,“ dodala Veronika Hyšplerová.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru