Valentýnky od cestujících zaplní na svátek zamilovaných autobusy a trolejbusy městské hromadné dopravy
Ilustrační foto a infografika: Petr Sochůrek/E-Ústí.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Soutěž pro své zamilované cestující si připravil ústecký Dopravní podnik ve spolupráci s Hospůdkou u Lípy na Střekově. Společně si připravili klání s názvem ,,Překvap svoji lásku valentýnkou v MHD“.

Jana Dvořáková z ústeckého Dopravního podniku uvedla, že akce je určena všem, kteří chtějí vyjádřit nejkrásnější cit – lásku, člověku ve svém okolí – rodině, tajným láskám a podobně. „Kdo se chce soutěže zúčastnit, musí do 5. února 2018 valentýnku (text), včetně svého kontaktu, zaslat na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo zanést osobně do zákaznického centra v Revoluční ulici ve formátu A4 na výšku. Valentýnky následně vyvěsíme v autobusech a trolejbusech v termínu od 9. do 22. Února letošního roku,“ doplnila Jana Dvořáková.

„Věřím, že soutěž není jen prostor k příjemnému prožití Valentýna, ale je to také možnost odhalení citů k druhému, které se někdy zdráháme říci osobně. Dopravní podnik města Ústí nad Labem v tento den rozšíří své služby a zdarma poskytne možnost vyznání svých citů k druhému pomocí valentýnských přáníček. Vaše cesta autobusem či trolejbusem v těchto dnech nemusí končit výstupem na zastávce, ale může pokračovat za někým, kdo Vás mile překvapil svým vyznáním,“ uvedl Libor Turek výkonný ředitel společnosti.

V termínu od 14. 2. 2018 do 28. 2. 2018 budou valentýnky umístěny na facebookových stránkách ústeckého Dopravního. Autoři prvních tří valentýnek , které získají nejvíce lajků, budou odměněni hodnotnými cenami: 1. místo – večeře pro dva v příjemné Hospůdce u Lípy v celkové hodnotě 1 000 Kč. 2. místo – večeře pro dva v příjemné Hospůdce u Lípy v celkové hodnotě 600 Kč. 3. místo – večeře pro dva v příjemné Hospůdce u Lípy v celkové hodnotě 400 Kč.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru