Všebořice – V silně podnapilém stavu se svým pětiletým synem se v sobotu krátce před půl devátou večerní v ulici Plynárenská procházela sedmatřicetiletá žena. Kolemjdoucí ze strachu o bezpečnost dítěte přivolal městské strážníky. Hoch skončil u babičky.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Zástupce ředitele městské policie Jan Novotný uvedl, že na tísňové lince 156 přijali oznámení o značně podnapilé ženě, která má při sobě dítě. „Strážníci zjistili, že se jedná o Dagmaru K. (1979), bytem Ústí nad Labem, která se skutečně nachází v silně podnapilém stavu a díky své podnapilosti se nemůže dostatečně věnovat svému synovi Antoniovi G.(2011), bytem Itálie. Z tohoto důvodu hlídka přivolala sociální pracovnici orgánu sociálně- právní ochrany dětí Magistrátu města Ústí nad Labem, která rozhodla o dočasném umístění dítěte u babičky. U podnapilé ženy provedla hlídka ještě orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, kdy naměřená hodnota činila 2,59 promile v dechu. Celý případ bude dořešen ve správním řízení na odboru Sociálních věcí Magistrátu města Ústí nad Labem," dodal Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru