Ústí nad Labem – Prohánět se s padělaným dálničním kupónem po dálnici D8 rozhodl devětatřicetiletý řidič. Jeho vysněnou cestu do cíle mu překazila hlídka celníků.

Ilustrační foto: Jan Vraný

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že celníci hříšníka kontrolovali, když dálnici D8 opouštěl. „Padělek kupónu potvrdilo i odborné vyjádření. Policejní komisař sdělil devětatřicetiletému muži obvinění z trestného činu Padělání a pozměnění předmětů k označení zboží pro daňové účely a předmětů dokazujících splnění poplatkové povinnosti, zjednodušeně řečeno padělání dálničního kupónu. Obviněnému za uvedené jednání hrozí test odnětí svobody od šesti měsíců do pěti let," dodala policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru