Ústí nad Labem – Předseda vlády České republiky Bohuslav Sobotka v úterý 12. července spolu s ministryní práce a sociálních věcí Michaelou Marksovou zavítají do Ústí nad Labem. V metropoli Ústeckého kraje se zastaví na radnici v Neštěmicích, v Ústí v Domu dětí a mládeže.

Premiér České republiky Bohuslav Sobotka. Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Mluvčí vlády České republiky Martin Ayrer uvedl, že tématem první zastávky bude aktuální problematika sociálně vyloučených lokalit a sociálního bydlení a situace na úřadech práce. „Následně se premiér přesune do ústeckého Domu dětí a mládeže, kde pohovoří se zástupci odborových svazů v autobusové dopravě a s regionálními dopravci na železnici," dodal Martin Ayer.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru