Ústí nad Labem – Napadení čtyř policistů, kteří v tu chvíli nebyli ve službě, prošetřují ústečtí kriminalisté. Šarvátka se odehrála o víkendu v nočních hodinách před zábavním podnikem na Masarykově ulici v centru Ústí. Útočníky podle svědků byli cizinci žijící v České republice.

Ilustrační foto: Jan Vraný

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová redakci E-Ústí.cz útok na policisty potvrdila. „Bližší informace, vzhledem k tomu, že je vyšetřování na počátku, nebudeme k celému incidentu v tuto chvíli sdělovat," uvedla policejní mluvčí.

Dva z napadených policistů po šarvátce s poraněními skončili na ošetření v ústecké nemocnici. Jednoho z nich museli zdravotníci hospitalizovat.

Čtenáři, posílejte nám náměty na zprávy z Ústí nad Labem a jeho okolí. Čtěte, co vás zajímá. Náš e-mail je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Využít také můžete zpráv naší facebookové stránky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru