Primátorka blahopřála seniorům. Paní Berta oslavila 102 let!
Primátorka Věra Nechybová na návštěvě u seniorů. Foto Magistrát města Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Krásného věku 102 let dosáhla paní Berta Haskeyová, žijící v Domově pro seniory v Doběticích. K narozeninám jí přišla těsně před velikonočními svátky osobně popřát primátorka Ústí nad Labem Věra Nechybová.

Paní Berta se narodila poblíž Štětí na Litoměřicku. Měla sedm sourozenců. Do Ústí nad Labem přišla s rodiči po válce. Pracovala nejdříve v zemědělství, pak jako dělnice. Do důchodu odcházela z lakovny podniku Metra. Měla dvě děti, vnuka a vnučku a dvě pravnučky. „V domově se cítí spokojená, stále je čilá a bystrá, má veselou mysl, pečlivě se zajímá se o dění kolem sebe - i v domově, i v našem městě i v celé zemi. Popřála jsem jí hodně zdraví a spokojenosti,“ uvedla primátorka Věra Nechybová.

Primátorka se zastavila s přáním a krátkou návštěvou i u dalších seniorů – jubilantů. Devadesát let oslavili v minulých dnech Magdalena Hanousková, Anna Novotná a Václav Mašek. Na všechny čekalo blahopřání a drobné dárky od magistrátu města, pro dámy samozřejmě byly připraveny i krásné květiny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru