Velikonoce na silnicích: policisté v Ústeckém kraji byli přivoláni k 67 nehodám
Ilustrační foto.
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – K 67 dopravním nehodám na území Ústeckého kraje byli během prodlouženého velikonočního víkendu přivoláni policisté. Naštěstí žádná z nehod nebyla smrtelná, avšak tři lidé utrpěli těžká zranění a dalších třináct účastníků bylo zraněno lehce.

V pátek bylo evidováno osmnáct nehod, v sobotu 23, v neděli osm a v pondělí osmnáct, upřesnila Šárka Poláčková, mluvčí Policie ČR pro Ústecký kraj. Hmotná škoda přesáhla 2,8 milionu korun.
Ze sedmi okresů Ústeckého kraje se nejvíce nehod odehrálo na Děčínsku – třináct. Následovalo Ústecko se dvanácti nehodami a Lounsko s Mosteckem, oba po jedenácti nehodách.

„Nejčastější příčinou dopravních nehod byl nesprávný způsob jízdy, nepřiměřená rychlost a nedání přednosti v jízdě. Čtyři z účastníků nehod byli pod vlivem alkoholu,“ dodala Šárka Poláčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru