Muž venčil psa, ale udělalo se mu špatně a upadl
Pes a auto strážníků při zásahu v Jizerské ulici. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí – Muž středního věku ležel na zemi v Jizerské ulici. Kolem něj zmateně pobíhal pes. Lidé přivolali na pomoc městskou policii.

Oznámení o muži, který má zdravotní problémy, přijalo operační středisko Městské policie Ústí nad Labem kolem 16.30 hodin. Jeden z kolemjdoucích lidí zavolal na tísňovou linku. Na místo se okamžitě vydala nejbližší hlídka strážníků.

„Muž ležel na zemi. Evidentně měl zdravotní problémy, byl zmatený, nechápal otázky strážníků. Neuvědomoval si, kde je, co tam dělá, nevěděl, proč má u sebe psa,“ popsal začátek neobvyklého případu Jan Novotný z Městské policie Ústí nd Labem.

Strážníci na místo přivolali záchranku, která muže převezla do Masarykovy nemocnice.

Dál bylo ještě potřeba zjistit, kde se na místě vzal uvedený pes a komu patří. Strážníci zvíře odvezli na služebnu a později zjistili jeho majitelku. Ta si pro něj pak sama přišla. „Uvedla, že jejího psa si půjčil muž k vyvenčení, ale pak ho zřejmě postihla náhlá zdravotní příhoda, kvůli níž si nedokázal na nic vzpomenout,“ dodal Jan Novotný. Majitelka si pak psa převzala a odvedla domů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru