Vážná nehoda v Soběchlebech: Auto narazilo do mostu, řidiče oživovali okolo projíždějící motoristé
Náraz do mostního pilíře vůz úplně sešrotoval. Foto: 2x hasiči Krupka
Ústí nad Labem

Krupka – Velmi vážná nehoda se stala ve středu 4. dubna v obci Soběchleby. Auto tady narazilo do mostu, těžce zraněného řidiče oživovali ještě před příjezdem záchranářů okolo projíždějící motoristé. O nehodě informovali krupští hasiči.

Vůz konkrétně naboural do jednoho z mostních pilířů. Těžce zraněný motorista byl z vozidla vyproštěn okolo projíždějícími řidiči, kteří ho také začali oživovat. Následně byl připojen na defibrilátor hasičů. Do nemocnice ho posléze přepravil vrtulník letecké záchranky.

Z nabouraného vozu se začalo po nárazu kouřit. Hasiči proto provedli protipožární opatření, poté pomohli naložit sešrotované auto na vůz odtahové služby. Na místo se dostavili i odpovědní pracovníci, kteří zkontrolovali statiku mostu.

0504autonehodamost1

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru