V hospodě v Mojžíři se poprali dva muži
Ilustrační foto: pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Městská policie, státní policie i záchranka zasahovaly v pátek před půlnocí v hospodě v Mojžíři. Poprali se tam dva muži, jeden byl převezen k ošetření do nemocnice.

K případu vyjeli policisté z Neštěmic. V restauraci se nepohodli muži ve věku 49 a 35 let. Starší měl udeřit mladšího skleněným půllitrem do hlavy.

„Mladší muž byl odvezen k ošetření do nemocnice. Staršího zklidnila nejprve městská policie a potom si ho převzala Policie ČR,“ sdělila Veronika Hyšplerová, mluvčí Policie ČR Ústí.

Podle šetření policie mělo k napadení dojít tak, že starší z mužů měl do mladšího nejprve strčit a následně praštit půllitrem do hlavy. „Policisté případ šetří jako podezření z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví,“ upřesnila Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru