Policisté zasahovali u 174 nehod. Jeden člověk zemřel
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Necelé dvě stovky nehod vyšetřovali policisté minulý týden na silnicích Ústeckého kraje. Jedna z nich měla tragické následky: na Chomutovsku došlo k úmrtí. Zahynul motorkář ve věku 37 let při jízdě v Krušných horách poblíž Hory sv. Šebestiána.

„Policisté zasahovali u 174 dopravních nehod. Jeden člověk byl usmrcen na Chomutovsku. Těžce zraněni byli tři lidé a 29 účastníků utrpělo lehké zranění,“ uvedla Šárka Poláčková, mluvčí Policie ČR Ústí. Hmotná škoda na poškozených vozidlech a dalším zařízení přesáhla více než 7,2 milionu korun.

V okrese Ústí nad Labem se odehrálo 32 nehod, nejvíce ze sedmi okresů v Ústeckém kraji.

Nejčastějšími příčinami byl nesprávný způsob jízdy, nedání přednosti v jízdě, nepřiměřená rychlost a nesprávné předjíždění. „Osm účastníků nehod bylo pod vlivem alkoholu,“ dodala Šárka Poláčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru