OBRAZEM: Stovky běžců ukázaly dobré srdce
Sportovními výkony pomáhaly i děti na trati rodinného běhu. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Brná – Splnit přání dvouleté handicapované Kačence přišlo v sobotu 21. dubna do Cyklokempu Loděnice více jak tři stovky běžců. Nadační fond Plamínek naděje zde pořádal čtvrtý ročník charitativního běhu. Cílem akce bylo vybrat na dobrovolném startovném co nejvíce finančních prostředků na speciální kočárek za devadesát tisíc korun, který malá dívka potřebuje.

„S plamínkem běžíme již poněkolikáté. Kromě sportovního zážitku člověk ví, že pomohl dobré věci. Jako matka dvou dětí si vždy také uvědomím, jaké mám v životě ohromné štěstí, že mám obě děti zdravé,“ řekla mladá žena.

Velké poděkovaní patří studentům ústeckého gymnázia v Jateční ulici. Dětem využily malování na obličej. Dík rovněž patří říční policii, která vozila zájemce po řece Labi na jednom ze svých člunů. Návštěvníci charitativního běhu tak nejen poznali, jakým člunem strážci vodního toku disponují, ale se seznámili s pravidly, jak se na řece a kolem ní chovat.

Fotogalerie:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru