Muži zkoušeli z firmy odvézt nářadí za 70 tisíc
Ilustrační foto: pixabay.com
Ústí nad Labem

Trmice – Vrtačky, bourací kladiva, pily a další nářadí za 70 tisíc korun se snažili odvézt z jedné firmy v Trmicích čtyři muži. Zboží zkusili nenápadně a bez dovolení vyvézt v autě z areálu podniku kolem ostrahy, avšak bezpečnostní agentura je zadržela.

Případ nyní vyšetřují policisté. „Z krádeží většího množství elektrického zboží jsou podezřelí čtyři muži ve věku 38, 53, 58 a 59 let, kteří minulý týden před 18. hodinou večer do svého vozidla naskládali větší množství nářadí, jako jsou vrtačky, bourací kladiva, pily, baterie a další. Následně se přes ostrahu areálu firmy snažili projet, což se jim ovšem nepodařilo, neboť je bezpečnostní agentura zadržela,“ uvedla Veronika Hyšplerová, mluvčí Policie ČR Ústí.

Zboží v hodnotě 70 tisíc korun bylo zajištěno a zůstalo ve firmě. Muži v současné době čelí podezření z trestného činu krádeže. Za uvedené jednání jim nyní hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru