Strážníci budou mít lepší zázemí, město schválilo peníze na opravy
Strážníci při zásahu minulý týden v Masarykově nemocnici. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Strážníci Městské policie Ústí nad Labem budou mít lepší zázemí. Město zaplatí opravy jejich sídla v ulici Na Nivách v Předlicích. Částečné opravy proběhnou i v objektu dopravního hřiště pro děti, které rovněž provozuje městská policie.

Rada města na začátku května schválila investici necelých 900 tisíc korun na opravy a vylepšení objektů, které používá městská policie.

„Více než 800 tisíc korun bude investováno v objektu v ulici Na Nivách, kde sídlí územní základna prvního okrsku městské policie a kynologická služba. Opraveno bude oplocení pozemku, vjezdová vrata, vstupní dveře, vnitřní oplocení pro kynologickou službu, dále také rozvody vody. Velká část investice půjde také do zabezpečení a vylepšení počítačové a internetové sítě, tak aby nemohlo docházet k problémům při přenosu dat či jejich zabezpečení,“ uvedla Romana Macová, mluvčí Magistrátu města Ústí nad Labem.

V Krásném Březně proběhnou menší opravy v areálu dopravního hřiště, které provozuje městská policie a každý rok ho navštíví přibližně šest tisíc dětí z ústeckých základních a mateřských škol. „V tomto případě rada města uvolnila částku 71 tisíc korun. Ta bude použita na výměnu stropních svítidel a opravu hlavních vstupních dveří a venkovních mříží dětského dopravního hřiště,“ upřesnila Romana Macová.

U Městské policie v Ústí nad Labem nyní pracuje více než 150 strážníků a čtrnáct asistentů prevence kriminality. Sbor od města dostal v závěru dubna k užívání také dvě nová služební auta. Více podrobností si můžete přečíst ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru