Strážníci pomáhali muži, který se pořezal
Strážník ošetřuje muži pořezanou ruku. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí – Zápěstí pořezané žiletkou – tak vypadal muž, kterého našli strážníci v oblasti Žežic. Hlídka tam vyjela po informaci od jednoho z občanů, že v lokalitě se pohybuje muž, který se měl pokusit o sebevraždu.

Strážníci vyjeli k zásahu v neděli odpoledne. V oblasti pak našli muže, který krvácel ze zápěstí levé ruky. „Strážníci mu poskytli první pomoc - zastavení krvácení pomocí obvazového materiálu. Při poskytování první pomoci byly zjištěny několikanásobné příčné řezné rány v zápěstí levé ruky,“ uvedl Jan Novotný, zástupce ředitele Městské policie Ústí nad Labem.

Muž hlídce sdělil, že má dlouhodobé osobní problémy. Na místo pak přijela zdravotní záchranná služba, která ho převezla do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru