Čtyři stovky milovníků cyklistiky závodily na Miladě
Mladí cyklisté v sobotu na Miladě. Foto Magistrát města Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Více než čtyři sta cyklistů se v sobotu zúčastnilo 11. ročníku Cyklozávodu Milada. Kromě dospělých sportovců vyrazily na start i téměř dvě stovky dětí.

„Organizátoři připravili pestrý doprovodný program, sportovci i diváci strávili u jezera pěkný den,“ informovala Romana Macová, mluvčí magistrátu města Ústí. Závod a cyklistický den probíhal pod záštitou primátorky města Věry Nechybové.

V závodech dospělých zvítězili na 22kilometrové trati Radek Chrudimský a Martina Marešová. Delší, 44kilometrový závod nejlépe zvládli Jan Wolf a Barbora Maříková.

Na Miladě se nyní opravují cesty na březích a už příští sobotu, 19. května, bude na jezeře slavnostně zahájena letní sezona s celodenním zábavným programem. Více podrobností si můžete přečíst ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru