Řidič v Ústí při kontrole nadýchal přes dvě promile
Ilustrační foto Michal Hrdlička
Ústí nad Labem

Ústí – Více než dvě promile alkoholu nadýchal muž z Teplicka, kterého policisté kontrolovali jako řidiče auta v Ústí nad Labem. Teď čelí podezření z trestného činu.

Kontrola proběhla na křižovatce ulic Masarykova a Štefánikova. „Již na začátku kontroly bylo z chování řidiče zjevné, že před jízdou pil alkohol, což pak potvrdila následná dechová zkouška,“ uvedla Veronika Hyšplerová, mluvčí Policie ČR Ústí.

Případ vyšetřují policisté z Všebořic, kteří sdělili podezření 34letému muži z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Teď mu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru