Sportoviště Sektorové centrum bude o víkendu patřit in-line bruslařům
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Severní Terasa – Víceúčelové sportoviště Sektorové centrum v Hoření ulici pod hypermarketem na Severní Terase bude o víkendu patřit in-line bruslařům. Dům dětí a mládeže v Ústí nad Labem společně se spolkem Inlineskating.cz pořádají v sobotu 12. května veřejné in-line bruslení.

Dvířka mantinelů hřiště pro hokejbal a in-line dráhy se návštěvníkům otevřou od 14.00 do 18.00 hodin. Vstup na akci je zdarma. Návštěvníci, kteří nemají kolečkové brusle, si je mohou na místě zapůjčit za dvacet korun v omezeném množství od velikosti 29 až po 39. Půjčit si bude možné za dvacet korun helmu i chrániče. Zájemcům o výuku poradí proškolení instruktoři. Cena lekce přijde na padesát až sto korun, podle jejího rozsahu.

Jezdit na in-line bruslích na sportovišti Sektorové centrum pod vedením zkušených instruktorů se bude i v neděli 13. května. Spolek Inlineskating.cz v tento víkendový den pořádá pro začátečníky a středně pokročilé kurz bruslení na kolečkových bruslích. Přihlásit se mohou děti i dospělí. Výukový program začne v 8.45 hodin registrací a skončí ve 13.00 hodin. Cena kurzu je 400 korun. Účastníci musí mít sebou kartičku pojištěnce, vybavení pro in-line bruslení (kolečkové brusle, chrániče, helmu), svačinu a uzavíratelnou láhev na pití. V případě potřeby vybavení ho zájemcům spolek Inlineskating.cz zapůjčí zdarma.

Při nepříznivém počasí se akce nekonají.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru