Kuna uvízla v odtokovém kanálu, poranila si zadní nohy
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na žádost operačního střediska městské policie byla vyslána hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku do ulice Kojetická. Na tísňovou linku městské policie volal oznamovatel, že tu kuna napadá psy, které zde venčí jejich majitelé.

Strážníci na místě zjistili, že zvíře uvízlo v odtokovém kanálu v otvoru pod částí chodníku. Kuna byla hlídkou vyproštěna s tím, že bude vypuštěna do volné přírody, při prohlídce jejího zdravotního stavu však strážníci zjistili, že má poraněné zadní běhy.

1705kuna2

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Vzhledem k těmto okolnostem bylo poraněné zvíře strážníky převezeno do Městského útulku pro opuštěná zvířata k veterinárnímu ošetření.

1705kuna3

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru