Strážníci pomohli ženě ve špatném zdravotním stavu
Žena zabalená do deky v Muchově ulici. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Ženě ve špatném zdravotním stavu pomohli strážníci Městské policie v Ústí. Šlo o bezdomovkyni, která strávila celou noc venku a prochladla v dešti.

Na tísňovou linku městské policie oznámil jeden z občanů, že v Ladově ulici leží na zemi žena vyššího věku a zřejmě má zdravotní problémy. Strážníci ihned vyjeli na místo, ale tam nikoho nenašli.

Prohlédli však nejbližší okolí a tam si všimli starší ženy, opírající se o nákupní vozík a zjevně ve špatném zdravotním  stavu. Bylo to v Muchově ulici. „Od dotyčné strážníci zjistili, že se jedná o bezdomovkyni, která byla celou noc venku na dešti. Hlídka ženě poskytla deku a  poté na místo přivolala zdravotní záchrannou službu, která si seniorku odvezla do Masarykovy nemocnice k dalšímu vyšetření a ošetření,“ uvedl Jan Novotný, zástupce ředitele Městské policie Ústí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru