OBRAZEM: Chlumec ožil jarmarkem pouličního umění a sportu
Chlumec ožil jarmarkem pouličního umění a sportu. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Chlumec – Jak to vypadá, když se snoubí kultura se sportem zhlédli v sobotu 30. června návštěvníci prvního ročníku Urban Culture Fair. Akce se konala při příležitosti začátku letních prázdnin a otevření bike parku v Chlumci.

Na akci dorazily během dne stovky návštěvníků. „Cílem pouličního jarmarku je ukázat místním lidem, že nemusí cestovat za zábavou do jiných měst a mohou si ji užít přímo u svých domovů. Připravený pro návštěvníky byl jak kulturní, tak sportovní program,“ uvedl pořadatel Tomáš Hart.

Kromě vystoupení DJs a začínajících kapel, si mohli příchozí vyzkoušet jízdu na kolečkových bruslích nebo indoboard zónu. Co nejeden příchozí návštěvním obdivoval, byly graffiti charakterizující město Chlumec. „Máme to od majitelů garáží povolené. Každý kdo se na graffiti podívá, tak nejen pozná rozlohu Chlumce, ale také část historie,“ dodal Tomáš Hart.

Fotogalerie:

Čtenáři, náměty na zpravodajství z Ústecka nám můžete zasílat prostřednictvím našeho e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo využít zprávy přes naší facebookovou stránku. My vámi zaslaný podnět prověříme a o výsledku vás budeme na našich stránkách informovat.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru