Ústecká kapela IDIO & IDIO se vrací ke kořenům
Na snímku zpěvačka ústecké oblíbené kapely IDIO & IDIO Terezka Komanová. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Oblíbená ústecká kapela IDIO & IDIO se o víkendu vrátí ke kořenům a po třech letech odehraje plně akustické koncerty. Tentokrát s opravdovou akustickou baskytarou, bubeníkem sedícím na kajonu, táborákovou kytarou a třemi vokály.

V rámci pravidelných nedělních odpolední, plných muziky, se představí již tuto neděli 29. července, v Ústí nad Labem na Malém Hamburku od 15.00 hodin a poté v Děčíně na Rogalu od 17.00 hodin. S nimi se představí také rockový Ajdontker z Havířova, funky Public Fusion z Teplic, nebo duo Petr Kadleček z kapely Natural a americký kytarista Tim Breeding. Již tradiční trojici promenádních koncertů, pod taktovkou Tondy Moravce, zakončí 26. srpna v Teplicích na Malé Paříži.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru