Policie pátrá po pohřešované ženě, odešla z místa bydliště a domů se už nevrátila
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Pardubice - Kriminalisté pátrají po ženě, která 18. července odešla z místa bydliště a domů se nevrátila. V posledních dnech měla několikrát mluvit o Žďáru. Jakém konkrétně, to není zřejmé.

Žena je 160 centimetrů vysoká, v současné době by měla mít hnědé (až kaštanové) delší vlasy, v její skříni údajně chybí několik triček, oranžová sukně, šaty a černé děrované legíny.

Ač se jedná o dospělou ženu zdánlivého stáří v rozmezí 35 - 45 let, mentální věk údajně odpovídá až prvnímu stupni základní školy. Je důvěřivá, proto nastává obava, že by mohla být někým snadno ovlivněna a zneužita. Některé indicie zavedly policisty do Středních Čech, není však vyloučen ani Liberecký či Ústecký kraj.

"Pokud máte o této osobě jakékoliv informace, kontaktujte kriminalisty v Pardubicích i přes tísňovou linku 158. Je-li výše uvedený odkaz neaktivní, bylo pátrání ukončeno. Za pomoc děkujeme," dodala policejní mluvčí Eva Maturová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru