Policie ukončila technoparty u Neznaboh, na kterou se sjeli účastníci ze západní Evropy
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Neznabohy – Stovky příznivců taneční hudby musely v pátek (27. července) ukončit svůj sraz na poli u Neznaboh. Důvodem je, že se párty konala na pozemcích spadajících do Chráněné krajinné oblasti.

„Je zcela uzavřená silnice mezi obcemi Neznabohy a Arnultovice. Parkuje zde hodně dodávek s francouzskými a německými registračními značkami. Pořadatelé hledají a vyhlížejí místo kam by mohli akci přesunout,“ uvedla jedna z místních obyvatelek, která chodí na místní louky pravidelně sportovat.

Mluvčí krajské policie Alena Bartošová informaci potvrdila. „Účastníci akce výzev policie uposlechli a dochází k vyklízení prostoru. Celou situaci na místě nadále monitorujeme,“ řekla policistka.

O technoparty jsme infomovali ZDE: http://www.e-usti.cz/zpravy/usti-nad-labem/70016-prave-ted-kvuli-tanecni-party-u-neznaboh-jsou-v-terenu-desitky-policistu-vzletl-i-vrtulnik-s-monitorovaci-technikou

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru