TANEČNÍ PÁRTY: Tisíce lidí se baví na louce nad všebořickou obchodní zónou
FALANX 018 ve Všebořicích. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Všebořice – Zhruba tři tisíce vyznavačů taneční hudby se od sobotního rána baví na louce nad všebořickou obchodní zónou. Na akci nazvanou FALANX 018 dorazili teknaři z různých částí střední Evropy.

Jednou z účastnic je i Pavla ze Slovenska. „Líbí se mi tady. Mělo to začít už včera. Organizátoři měli velké problémy s místem, nebylo to dořešené. Přijela jsem s přáteli z Bratislavy. Jak se měnilo místo, bloudili jsme,“ řekla mladá žena.

„Taky se mluví, že to budou muset v deset hodin večer vypnout. Škoda, že se nebude moci přes noc tancovat, ale zase se v barech utvoří party a lidi se lépe poznají,“ dodala Pavla.

Že příznivci těchto párty nechtějí mít problémy, svědčí i diskuze na sociální síti vytvořená k této akci. „Pro všechny soundy!!! Když už mám vaši pozornost. Zamyslete se, loni Oseček letos čarodějnice Mníšek. Vytvořit mediální bublinu, která nás zařadí do nepochopený skupiny. Pokud tu dnes a zítra uděláme bordel, bude to určitě super párty plná srandy, ale nas….. spoustu lidí! Najedou na nás za rušení nočního klidu, zruší akci a lidi co to uvidí, s tím budou souhlasit. Ale co vám chci říct. Když to uděláme jen od 6:00-22:00 tak, to bude naprosto legální akce, která na s… politiky a další nadřazený zm…, kteří začnou pracovat a vymyslí (zpřístupní) vojenský prostory různý louky, kde to proběhne naprosto v pohodě a klidu, zamyslete se. Když teď bude párty , příště nemusí být nic, když to teď uděláme legálně (6:00-22:00), budeme mít legální prostory pro kalby podobný cztekku,“ napsal jeden z diskutujících.

Mluvčí krajské policie Alena Bartošová k taneční párty uvedla, že v souvislosti s touto akcí museli policisté řešit pouze jeden incident. „Šlo o krádež peněženky s platební kartou. Situaci nadále monitorujeme,“ dodala policistka.

Po jednom zásahu mají na kontě na taneční párty i ústečtí záchranáři. „Vyjížděli jsme k epileptickému záchvatu jednoho z návštěvníků,“ řekl Prokop Voleník, mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje.

VIDEOREPORTÁŽ:

https://www.youtube.com/watch?v=ZBeQ-UqtBZU

Fotogalerie:

 

{article Ústecko zažilo pořádný budíček. Technopárty se rozjela}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru