TANEČNÍ PÁRTY: Za neztišení hudby hrozí pořadateli, že skončí u přestupkové komise
Taneční párty FALANX 018. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Všebořice – Slibované ztlumení hudby na taneční párty po dvaadvacáté hodině se nekonalo. Dunění bylo slyšet i v době nočního klidu. Policie na místě situaci monitoruje. Pořadateli hrozí, že skončí minimálně u přestupkové komise.

„Pořadatel nám přes opakované urgence slíbil, že hudbu minimálně ztiší nebo vypne. Jestli se tak nestane, bude vše řešeno v přestupkovém jednání,“ řekla krátce před třiadvacátou hodinou mluvčí krajské policie Alena Bartošová.

Nedodržení slibu nadzvedlo i některé z účastníků taneční párty. „Tohle se opravdu, ale opravdu nepovedlo! Místo toho, abychom se snažili a ukázali, že si ten respekt a toleranci zasloužíme, že nejsme jen banda výmázků, tak to tímhle totálně debilním způsobem naprosto zabijeme! Mrzí mě, že i když všichni moc dobře víme, jaká je u nás situace, tak někoho vůbec napadne tenhle zhovadilý nápad, jak to všechno pos… úplně. To prostě nepochopíš! Pokud chci, aby někdo toleroval to, co mě baví, musím tolerovat to, že ne každý je na to zvědavý, a mám pro to pochopení. Nesmíme se divit, že nám už nikdo neuvěří, že naším cílem opravdu není nas… x lidí, co chtěj v klidu spát atd… A zlobit se můžeme jen sami na sebe,“ napsala na sociální síť jedna z účastnic.

{article title="TANEČNÍ PÁRTY: Tisíce lidí se baví na louce nad všebořickou obchodní zónou"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru