Cyklocentrum na Zanádraží vstupuje do jarní sezóny
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Umýt si kolo po zimě vapkou, seřídit si ho před nadcházející sezónou, mohou milovníci cyklistiky v Cyklocentru na Zanádraží v Ústí nad Labem. Ačkoliv provozovna má otevřeno po celý rok, v sobotu 1. dubna oficiálně zahajuje jarní sezónu.

Za zapůjčení vysokotlakého čističe na umytí kola na pět minut zaplatí návštěvník deset korun, za úschovu bicyklu dvacet korun za den. Vratná záloha za půjčení zámku je šedesát korun. Cyklocentrum kromě služeb pro cyklisty slouží jako informační středisko pro návštěvníky metropole Ústeckého kraje. Turisté, kteří zavítají do Ústí nad Labem hlavně vlakem, se v centru dozví, kde se ve městě ubytovat a další důležité informace. (Psali jsme.)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru