VIDEO: Taneční párty ve Všebořicích měla policejní dohru. Zakročit museli těžkooděnci
Zdroj Facebook
Ústí nad Labem

Všebořice – „Nejsem kriminálník, dělám hudbu,“ říká mužský hlas lámanou angličtinou. „Řekněte mi jeden zákonný důvod,“ je slyšet z videa další mužský hlas, který hovoří česky. Zakročit proti části účastníků taneční párty, která proběhla minulý víkend ve Všebořicích, museli těžkooděnci policejních jednotek Ústeckého kraje.

Podle data vysílání k policejnímu zákroku došlo v úterý 31. července, dva dny po oficiálním ukončení taneční párty na louce nad všebořickým obchodním centrem. Video koluje po sociálních sítích.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla: „V úterý 31. července krátce před desátou hodinou dopoledne jsme na technoparty v lokalitě Všebořic v Ústí nad Labem vyzvali majitele hudební aparatury, aby hudební produkci ukončil a dobrovolně ji vydal. Majitel po této výzvě tak dobrovolně učinil. Následně byl převezen k podání vysvětlení na obvodní oddělení policie. V současné době je šetřen pro přestupek proti veřejnému pořádku (rušení nočního klidu). Jedná se o cizince.  Při tomto úkonu byly zajištěny další tři osoby, které na místě neuposlechly výzvy policie a byly předvedeny na obvodní oddělení pro přestupek neuposlechnutí výzvy.“

„Zásah policie nesměřoval proti účastníkům technoparty. Účelem bylo pouze ukončení hudební produkce a zajištění hudební aparatury. K zajištění bezproblémového průběhu tohoto úkonu byli využiti policisté pořádkové jednotky. Zajištěná hudební aparatura bude předána věcně a místně příslušnému správnímu orgánu, který ve věci rozhodne,“ doplnila policejní mluvčí.

Video najdete zde:

https://www.facebook.com/okkiore.biotallevi/videos/10216440817163276/

 

Čtenáři, posílejte nám náměty na zprávy. My váš podnět prověříme, zeptáme se odpovědných a o výsledku vás budeme informovat. Náš e-mail je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., využít může rovněž zpráv naší facebookové stránky.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru