Policisté se během celorepublikové dopravní akce zaměřili na alkohol za volantem
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Zubrnice - Ve středu 22. srpna proběhla na Ústecku v obci Zubrnice celorepubliková dopravně preventivní akce s názvem "Řídím, piju nealko pivo!". Vedle předložení dokladů a platnosti technické kontroly se policisté především zaměřili na to, zda řidiči neusedli za volant po požití alkoholu.

"Policisté v průběhu konání akce nezjistili ani jednoho, který by měl pozitivní dechovou zkoušku. Všichni kontrolovaní tedy splňovali základní podmínku k tomu, aby obdrželi dárek. Z rukou promotérky převzali nealkoholické pivo a jednorázový alkotestr. Hlavním cílem této akce je zdůraznit a připomenout řidičům jednu z nejdůležitějších povinností a tou je zákaz řízení pod vlivem alkoholu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

2408kontroly2

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru