Fotbalový zápas podzimu je tady! Ústecký A tým se na domácím hřišti utká se Zbrojovkou Brno
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Úderem osmnácté hodiny začne na ústeckém Městském stadionu fotbalový zápas mezi FK Ústí nad Labem a Zbrojovkou Brno. Petr Heidenreich, výkonný ředitel klubu na tiskové konferenci uvedl, že půjde o utkání podzimu.

„My se na něj moc těšíme. Jsme pyšní co A tým dokázal za pět za šest kol, a že takové utkání můžeme hrát tady v Ústí nad Labem. Navíc to bude před kamerami České televize, což je takové plus pro zápas. Těší nás, že v Ústí zájem o fotbal stoupá, a věříme, že se nám povede prolomit dvou tisícovou návštěvnost. Otevíráme pět pokladen, kdy stadion pro fanoušky bude přístupný již od 17.00 hodin. Zajištěné bude i občerstvení na protější tribuně, což nebývá zvykem, aby všichni návštěvníci měli zajištěný co komfort, který k utkání patří. Na fanoušcích už je jen jediné, aby přišli včas, protože elektronický odbavovací vstup na stadion trvá nějaký čas ,“ uvedl k utkání podzimu Petr Heidenreich.

3008 schema stadion

Zdroj: FK Ústí nad Labem

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru