Mladík okolo sebe máchal rukama a kopal do vzduchu. Pokusil se napadnout strážníky, skončil v poutech na policii
Ilustrační foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu v 19 hodin a 35 minut si hlídka strážníků v ulici Masarykova všimla muže, který okolo sebe máchal rukama a kopal do vzduchu. Strážníci u tohoto muže zastavili, aby se přesvědčili, zda je tento neznámý muž zdravotně v pořádku, nebo nepotřebuje-li nějakou pomoc.

Strážníci dotyčného muže zastavili a zeptali se ho, zda je v pořádku, ale ten na dotazy hlídky nereagoval a jen si pro sebe něco povídal. Z těchto důvodů ho strážníci požádali o prokázání své totožnosti, ale ten ani na opakované výzvy strážníků nijak nereagoval. Hlídka muže upozornila, že pokud neprokáže hodnověrným způsobem svoji totožnost, vystaví se možnému postihu za spáchaný přestupek proti veřejnému pořádku a dále bude předveden na Policii ČR ke zjištění své totožnosti a pokud bude klást odpor při předvedení bude předveden za užití donucovacích prostředků.

Jelikož tento neznámý muž nijak nereagoval ani na výzvu a ani na následné poučení, byl strážníky odveden ke služebnímu vozidlu. V tu chvíli začal být předváděný na hlídku agresivní a pokusil se strážníky fyzicky napadnout. Ti dotyčného zpacifikovali a nakonec ho převezli na Policii ČR v poutech. Zde bylo zjištěno, že se jedná o devatenáctiletého muže z Ústecka. Celý případ bude dořešen u příslušné přestupkové komise.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru