Policejní služebna na Střekově zůstane, radní na její rekonstrukci vyčlenili čtyři miliony
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Radní převedli 4 miliony Kč z rezervy na investiční akce střekovského obvodu, kterou obvod nevyužil, na rekonstrukci objektu Truhlářova 1592/32, a to pro potřeby rozšíření současné služebny Policie České republiky, na jejímž setrvání trvá jak vedení města, tak vedení odvodu.

„Je nepřípustné, aby v obvodu nebyla služebna státní policie, jsem ráda, že se nakonec našla cesta ve prospěch bezpečnosti obyvatel,“ doplnila primátorka.

Obvod také nemusel z důvodu vysokých teplot provádět seče trávy v obvyklém množství, proto nevyčerpané prostředky ve výši 440 tis. korun budou převedeny na opravu havarijního stavu chodníku v ulici Truhlářova.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru