Ústí chystá jednorázovou akci v rámci mezinárodního Dne bez aut: MHD bude na den zdarma
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Rada města schválila uspořádání jednodenní jednorázové akce v MHD na bezplatnou přepravu osob v Ústí nad Labem v rámci mezinárodního Dne bez aut, který se bude konat 22. září.

Ústí nad Labem se v rámci projektu Zdravé město a místní Agenda 21 každoročně ve dnech 16. – 22. 9. aktivně zapojuje do celoevropské kampaně Evropský týden mobility, která je zakončena 22. 9. mezinárodním Dnem bez aut. K tomuto dni se město chce připojit zajištěním bezplatné přepravy osob a zavazadel pro všechny cestující v Ústí nad Labem. Podporuje tak udržitelné způsoby dopravy a povědomí občanů o dopadech motorizované dopravy na životní prostředí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru