Spadla klec! Ústečtí policisté dopadli mladíka, který deareloval pervitin. Hrozí mu až deset let
ilustrační foto: e-deniky.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Z trestného činu Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy obvinili v těchto dnech ústečtí policisté 24letého muže z Ústecka.

Policisté při kontrole u obviněného nalezli několik gramů pervitinu a následně mu bylo i prokázáno, že v průběhu šesti měsíců v několika případech distribuoval tuto látku ustanoveným osobám. Vyšetřovatel podal podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby, který soudce akceptoval a muž byl eskortován do vazební věznice. "Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 10 let," sdělila policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru