Polonahý narkoman tančil na ulici, musel být převezen k vyšetření do nemocnice
foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 29. září v odpoledních hodinách byl na žádost operačního střediska městské policie v Ústí nad Labem proveden výjezd strážníků do ulice Vaníčkova.

Odtud na tísňovou linku městské policie telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že ve zmíněné ulici se pohybuje polonahý neznámý muž, který se chová podivně a je zřejmě pod vlivem nějaké návykové látky. Strážníci na místě zjistili muže mladšího věku, který zde tančil a vydával ze sebe nesrozumitelné zvuky. Vzhledem k tomu, že dotyčný nevnímal své okolí a s hlídkou díky svému stavu nebyl schopen komunikovat, přivolali strážníci na místo zdravotní záchrannou službu, která si muže za asistence strážníků převezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru