Muž vlezl rozbitým oknem do budovy sociálky, chytili ho strážníci
foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 30. září v dopoledních hodinách vykonávala hlídka strážníků pochůzkovou a kontrolní činnost v zadní části budovy Okresní správy sociálního zabezpečení v ulici Revoluční, kde si všimla u této budovy v přízemí rozbitého okna a uvnitř zahlédla neznámého muže.

Strážníci neznámého muže vyzvali, aby prostor opustil a přistoupil k hlídce. Muž této výzvy uposlechl a z budovy vylezl oknem ke strážníkům. Na dotaz hlídky, jak se do budovy dostal a co tam dělal, dotyčný odpověděl, že okno bylo již rozbité a on se do budovy šel jenom podívat. Hlídka muže poučila o jeho protiprávním jednání a vyzvala jej k prokázání totožnosti. Jednalo se o muže středního věku, bytem v Ústí nad Labem. Po zadokumentování celé události byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru