Byl podchlazený a nemohl mluvit. Muž pod vlivem drog si ustlal v záhonu, skončil v nemocnici
foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 29. září v ranních hodinách prováděla hlídka městských strážníků kontrolní činnost v prostoru garáží pod Hlavním vlakovým nádražím, kde si všimla polonahého muže, který ležel v záhonu, oddělující chodník od garáží.

Strážníci muže probudili, ale vzhledem k tomu, že dotyčný byl pod vlivem neznámé návykové látky, byl podchlazený a nebyl schopen s hlídkou nijak komunikovat. Strážníci zabalili muže do deky z přivolaného služebního vozidla. Z těchto důvodů byla na místo přivolána zdravotnická záchranná služba, která si muže středního věku odvezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru