Bydlení v otřesných podmínkách: Matka přespávala s dětmi v garáži
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý v 09:30 hodin, byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Králova Výšina, z důvodu anonymního oznámení na tísňovou linku strážníků, kdy bylo uvedeno, že v jedné z tamních garáži již delší dobu přespává žena s několika dětmi.

Po příjezdu hlídky na místo byla v uvedené garáži zjištěna žena středního věku, která strážníkům uvedla, že v garáži, kterou má od majitele pronajatou opravdu nějaký čas přebývá spolu se svými dětmi, a to z důvodu rekonstrukce svého bytu. Dále uvedla, že tu s ní nyní bydlí tři děti, z nichž jedno je nyní ve škole.

0310garaz2

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Po tomto zjištění byl o celé události informován pracovník OSPOD Magistrátu města Ústí nad Labem, který se následně dostavil na místo a celou věc si převzal k dořešení. Na jeho žádost byl služebním vozidlem proveden převoz jím odebraného nezletiletého dítěte do dětského zařízení Klokánek, kde bylo předáno odpovědným zaměstnancům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru