Cyklista bojoval týdny o život, ale zemřel. Pomozte policistům objasnit dopravní nehodu
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí kriminalisté opětovně zkoušejí žádat veřejnost o pomoc při objasnění tragické dopravní nehody, ke které došlo v únoru letošního roku na komunikaci č. I/30 v katastru obce Chlumec na Ústecku.

Dne 2. února krátce po 11 hodině ve směru na Teplice jel po této komunikaci 65letý muž na kole, za kterým měl připojený přívěsný vozík. Zhruba cca 200 metrů za čerpací stanicí ONO tohoto muže srazilo projíždějící vozidlo a z místa následně ihned odjelo. „Muž pří střetu utrpěl velmi vážné zranění a několik týdnů bojoval v nemocnici o život. Bohužel svůj boj prohrál a na následky zranění zemřel,“ připomíná mluvčí policistů Veronika Hyšplerová.

„Již před půl rokem jsme žádali veřejnost o pomoc při pátrání po tomto vozidle a jeho řidiči. Ovšem bez kladného poznatku. Teď se o to pokoušíme opětovně. Třeba řidič informaci o tom, že někoho srazil někomu poskytl nebo někdo v tomto období opravoval přední část vozidla po střetu. Poslední možností je, že se v samotném řidiči hnulo „svědomí“,“ uvádí policistka.

V případě jakékoliv informace k této dopravní nehodě se obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru