Turnaj ve futsalu pomůže malému Románkovi v boji se zákeřnou nemocí
Malý Románek. Zdroj: ÚMO Severní Terasa
Ústí nad Labem

Severní Terasa – Většina rodin s pětiletými dětmi tráví spoustu času mezi kamarády, venku na hřišti nebo v přírodě. Rodina malého Románka nezná již dva roky téměř nic jiného, než nemocniční prostředí, strach a obavy z budoucnosti. Ve třech letech byla Románkovi diagnostikována rakovina.

Okamžitě nastal kolotoč vyšetření, první chemoterapie a následná operace a odstranění nádoru a ledviny. Následovaly další chemoterapie, ozářky, potřebné bylo opakované doplňování červených krvinek. Když už to vypadalo vloni na jaře nadějně, přišla další těžká rána. Zákeřná nemoc udeřila znovu a zasáhla Románkovy plíce. Celý kolotoč se rozjel nanovo. „V současné době se čeká, co bude a nebude. Všechny způsoby léčby byly vyčerpány, transplantace kostní dřeně je sice v řešení, ale vzhledem k zdravotnímu stavu Románka není jistá a chemoterapie si vybrala svou daň. Jediná ledvina mu nefunguje tak jak má a musí brát natrvalo léky“ sdělila maminka Románka.

Rodiče ale nepřestávají věřit v lepší časy a nadále bojují s komplikacemi a těžkým osudem jak jen to jde. Společně s Románkem, jeho maminkou a tatínkem prožívají toto trápení od začátku také jejich přátelé, kamarádi, kolegyně a kolegové z práce a celé blízké okolí. A právě proto se rozhodli uspořádat charitativní akci „SAMBULAR CUP“, turnaj ve futsalu, který je naplánován na sobotu 29. dubna 2017 a uskuteční se na hřišti ÚT Severka na Severní Terase (za Gymnáziem Dr. Václava Šmejkala) od 9:00 hodin.

„Jedná se o turnaj ve futsalu mezi několika vybranými firmami v Ústeckém kraji. Akci jsme pojali jako rodinnou a tak bude zajištěn bohatý program nejen pro hrající tatínky, ale ani maminky a děti se nebudou nudit. Pro děti je připraven celodenní hrací koutek se soutěžemi, malování na obličej nebo ukázky Dog dancingu, maminky se mohou nechat nalíčit u stánku s kosmetikou Mary Kay. Samozřejmě nebude chybět stánek s občerstvením, moderátor a hudba. Vstupné je dobrovolné a všechny vybrané prostředky poputují k malému onkoláčkovi Románkovi, pro kterého to všechno děláme. Pevně věříme ve smysl této akce a přejeme si, aby na ni přišlo co nejvíce lidí, užili si společně s námi prima den a zároveň pomohli dobré věci“ sdělila Veronika Hřebíková z týmu Sambular.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru