VIDEO: „Robíku, vrať se domů, máma Tě miluje!“ vzkazuje maminka 13letému chlapci
Maminka Šárka žádá nezvěstného syna, aby se vrátil domů. Foto: e-deniky.cz
Ústí nad Labem

Karlovarský kraj - Karlovarští policisté pokračují v pátraní po pohřešovaném 13letém chlapci Robertu Krausovi.

Od soboty, kdy bylo pohřešování oznámeno, policisté prověřují veškeré informace o pohybu či pobytu chlapce. Detailně píšeme ve článku VELKÉ SHRNUTÍ: Robert zmizel před týdnem beze stop!

Desítky policistů pročesávali zatím neúspěšně terén v hranickém výběžku v Karlovarském kraji. S ohledem na klimatické podmínky a věk pohřešovaného byl chlapec vyhlášen jako dítě v ohrožení.

Jeho matka ho prostřednictvím videa na našich webech žádá, aby se vrátil domů. „Všichni Tě milujeme a čekáme na to, kdy se ozveš. Moc nám chybíš,“ vzkazuje maminka Šárka.

https://www.youtube.com/watch?v=spb_nvDY9hg

Chlapec odešel v pátek 19. října ze svého bydliště do školy v Aši, poté se měl vrátit domů, kde nechal školní aktovku, převlékl se a odešel neznámo kam. Od té doby se nevrátil zpátky domů. Na sobě měl šedé nebo béžové tepláky, šedou bundu a barevné boty. V pátrání budou policisté pokračovat i v následujících dnech.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru