Střekov - Chceme si připomenout hodnoty T. G. Masaryka a vykročit společně do druhé stovky. Chceme tenhle velký svátek uctít, jak se patří? V parku za střekovskou poštou u sochy prvního Československa je na nedělní podvečer připraveno pro Ústečany setkání startující v 19:18 hodin.

„Popovídáme si a společně si připijeme na svobodnou a demokratickou republiku. Přidejte se k nám a pozvěte i své přátele!“ uvádí na sociální síti pořadatel Jakub Žídek.

„Pokud můžete, vezměte s sebou svíčku na vytvoření stovky,“ dodává pořadatel.

Vyhlášení samostatné Československé republiky proběhlo 28. října 1918 v Obecním domě v Praze. Zasloužili se o něj Antonín Švehla, Alois Rašín, František Soukup, Jiří Stříbrný a Vavro Šrobár. Československo zaniklo 31. prosince 1992 rozdělením na Českou republiku a Slovenskou republiku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru