OBRAZEM: Svalnatí muži a ženy podpořili ústecký Mobilní hospic
4. ročník Beautiful and Strong. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Desítky vyznavačů fyzické krásy a vyrýsovaných těl zavítaly v sobotu 27. října do ústeckého Domu kultury. Na hlavním sále proběhl čtvrtý ročník soutěže Beautiful and Strong.

Na pódiu se utkali závodníci v několika kategoriích, například v Bikini fitness, Physique muži, Bodyfitness ženy, Kulturistika muži, Klasická kulturistika. Sportovním odpolednem provázel známý televizní moderátor Petr Vojnar, vzácným hostem byla druhá vícemiss České republiky pro rok 2018 Kristýna Malířová.

Jak uvedl ředitel soutěže František Bartoš, letošní ročník byl ze všech nejpovedenější. „Na akci dorazilo více návštěvníků než v minulých ročnících, což je super. Přijeli závodníci nejen z regionu, ale i z ostatních koutů České republiky. Měli jsme skvělé partnery, porota byla úžasná. Jsem přesvědčený, že další ročníky budou ještě lepší,“ řekl František Bartoš.

I letos organizátoři soutěže Beautiful and Strong mysleli na pomoc druhým. Každý návštěvník si mohl zvolit nejsympatičtějšího závodníka a závodnici. Každý kdo se do hlasování zapojil, vhodil po odevzdání hlasovacího lístku do připravené kasičky padesát korun, dostal se do slosování o hodnotné klenoty od jednoho z partnerů akce.

Výtěžek z hlasování putoval ve prospěch Mobilního hospicu Krajské zdravotní při ústecké Masarykově nemocnici. S nápadem podpořit toto zdravotnické pracoviště přišla členka realizačního týmu Beautiful and Strong Dagmar Mandovcová, která pracuje jako staniční sestra ortopedického sálu v ústecké nemocnici. „Na myšlenku pomoci Mobilnímu hospicu v Ústí nad Labem mě přivedla vedoucí lékařka Jana Dušánková, která mě před dvěma lety učila, je to výborná pedagožka. Bohužel ústecký Mobilní hospic není tolik propagován, a myslím si, že se o něm moc neví. Rozhodla jsem se, že jim pomohu a podpořím je,“ uvedla Dagmar Mandovcová.

Hlasujícím návštěvníkům se povedlo nashromáždit do kasičky pět tisíc korun. Vedoucí lékařka Mobilního hospicu Krajské zdravotní při ústecké Masarykově nemocnici Jana Dušánková uvedla, že získané prostředky využijí na propagaci zdravotnického pracoviště. „V současné době potřebujeme vytvořit nové aktualizované propagační materiály,“ doplnila vedoucí lékařka.

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru