Na třech autobusových zastávkách vzniknou pro cestující nové přístřešky
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Město vybuduje další tři nové přístřešky městské hromadné dopravy, a to v ulici Vinařská, Vaňov - škola a Svádov - nádraží.

Celková pořizovací cena bude 255 tisíc korun. Rada města schválila rozpočtové opatření, kterým doplnila potřebné finanční prostředky. Původně byly plánovány dva přístřešky a rozpočet na ně byl 240 tisíc korun. Akci se podařilo velmi výhodně vysoutěžit, a tak bude možné při doplnění rozpočtu o 15 tisíc korun vybudovat přístřešky tři.

Ve Svádově a Vaňově budou čekárny s bočnicemi, ve Vinařské ulici (Pod Holoměří) z prostorových důvodů bez bočnic. Hotovy by měly být do konce roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru