Ústí dostalo půlmilionovou dotaci na drtiče zahradního odpadu. Mezi občany je rozdělí do dubna 2019
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na drtiče zahradního odpadu získalo měst dotaci 500 000 korun od Ústeckého kraje. Drtiče by měly být pořízeny a rozděleny občanům do konce dubna 2019.

Dotace může činit maximálně 70 procent uznatelných nákladů. Zakoupeno bude celkem 109 drtičů za předpokládanou cenu 714 277 korun. Cílem projektu je snížení množství biologicky rozložitelného komunálního odpadu ukládaného na skládku.

Zakoupené drtiče budou zapůjčeny po dobu 5 let občanům s trvalým pobytem v Ústí nad Labem, kteří o ně projeví zájem a jejich nemovitosti se nacházejí na katastrálních územích statutárního města Ústí nad Labem. O způsobu příjmu žádostí o drtiče bude odbor životního prostředí informovat na webových stránkách.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru