O služby Cyklocentra je zájem. Půjčovna kol se osvědčila
Půjčovna jízdních kol v ústeckém Cyklocentru. Na snímku referentka Lucie Sasková. Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – V hlavní sezóně od května do září zavítalo do ústeckého Cyklocentra 5 734 návštěvníků. Redakci E – Ústí.cz to uvedla Martina Žirovnická, ředitelka Městských služeb Ústí nad Labem, které centrum provozují.

„Od začátku roku do středy 28. října to bylo 8 313 návštěvníků. Největší zájem byl o informace k ubytování či dopravním spojením, drobný servis kol, nákup drobností na opravy: duše, lepení a podobně,“ doplnila ředitelka Městských služeb Ústí nad Labem.

Hodně dotazů také směřovalo k letošní nové službě, kterou je půjčovna kol a koloběžek. „Celkem bylo do dnešního dne (28. října) vypůjčeno 66 kol/koloběžek. Reakce na půjčovnu jsou většinou pozitivní, proto uvažujeme ve spolupráci s Magistrátem města Ústí nad Labem o rozšíření nabídky pro příští sezónu,“ dodala Martina Žirovnická.

{article Na jízdních kolech z ústeckého Cyklocentra proběhla rozlučka se svobodou}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru